Recepty

Články

Thajské kari: Exotická chuť Asie
Thajské kari patří mezi nejznámější pokrmy asijské kuchyně. Jeho bohatá chuť, výrazné aroma a jemná krémová konzistence si získaly oblibu po celém světě. Tento tradiční pokrm je známý svou variabilitou – můžete si ho připravit s různými druhy masa, mořskými plody nebo vegetariánskými ingrediencemi. Nezáleží na tom, zda preferujete pikantní nebo jemnější variantu, thajské kari vždy přinese do vaší kuchyně nádech exotiky.

Mleté maso: Rychlé a jednoduché recepty
Mleté maso patří mezi nejoblíbenější suroviny v kuchyni díky své všestrannosti a rychlé přípravě. Hodí se pro nespočet pokrmů od klasických českých specialit až po mezinárodní kuchyni. V tomto článku vám představíme tři rychlé a chutné recepty s mletým masem, které zvládnete připravit během krátké chvíle. Navíc vám ukážeme, jak využít TRUMFideal Koření na mletá masa, které dodá pokrmům perfektní chuť.

Kuřecí Kung Pao
Kung Pao (nebo Gong Bao) je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších pokrmů čínské kuchyně, který si našel pevné místo i v evropských a amerických restauracích. Jeho chuťová rovnováha mezi sladkým, kyselým, slaným a pikantním dělá z tohoto jídla skutečný gastronomický zážitek. V tomto článku se podíváme na jeho historii, různé varianty a samozřejmě si ukážeme recept, kde použijeme směs TRUMFideal Kung Pao, která dodá pokrmu autentickou chuť.

NĚCO MÁLO O GRILOVÁNÍ
Grilování je jedna z nejstarších metod přípravy pokrmů.

HORKÁ HRUŠKA
Chcete si udělat alko verzi tohoto nápoje?

CO JE TO SOUS-VIDE
Tento termín pochází z francouzštiny