Paprika pálivá

40 Kč s DPH
Skladem
ks

Kód produktu: FCZB-02111-0005 Hmotnost: 0.05 kgDoprava a platba

Mletá pálivá paprika je koření s výraznou chutí a intenzivní barvou, které se vyrábí ze sušených plodů speciálních odrůd paprik. Paprika se během zpracování suší, odstraňují se semínka a poté se melou na jemný prášek. Tento druh papriky vyniká svou pikantností, která závisí na obsahu kapsaicinu, přirozené látky odpovědné za pálivost. Naše pálivá paprika je pečlivě zpracovaná, aby si zachovala přirozené aroma, bohatou chuť a sytě červenou barvu. Používá se hlavně v masném průmyslu při výrobě klobás, uzenin a kořenících směsí, kde dodává výrobkům pikantní nádech a atraktivní vzhled. Kromě toho je oblíbená i v kuchyních po celém světě, zejména v pikantních pokrmech, omáčkách a marinádách. Více

Popis produktu Paprika pálivá

Mletá pálivá paprika je koření s výraznou chutí a intenzivní barvou, které se vyrábí ze sušených plodů speciálních odrůd paprik. Paprika se během zpracování suší, odstraňují se semínka a poté se melou na jemný prášek. Tento druh papriky vyniká svou pikantností, která závisí na obsahu kapsaicinu, přirozené látky odpovědné za pálivost. Naše pálivá paprika je pečlivě zpracovaná, aby si zachovala přirozené aroma, bohatou chuť a sytě červenou barvu. Používá se hlavně v masném průmyslu při výrobě klobás, uzenin a kořenících směsí, kde dodává výrobkům pikantní nádech a atraktivní vzhled. Kromě toho je oblíbená i v kuchyních po celém světě, zejména v pikantních pokrmech, omáčkách a marinádách.

Doporučené dávkování Paprika pálivá

dle chuti

Trvanlivost:

18 měsíců

Skladovat v suchých a čistých prostorách při teplotě 5 - 25 °C

Složení:

paprika mletá pálivá

Alergeny:

Může obsahovat stopy alergenu lepek, vejce, arašídy, sója, mléko, celer, hořčice a SO2.

Výživové údaje / 100 g:

Energetická hodnota 1209 kJ / 289 kcal
Tuky 13 g
... z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 56 g
... z toho cukry 10 g
Vláknina 37 g
Bílkoviny 15 g
Sůl 0,1 g

Naposledy navštívené1