Čabajská klobása
Kód produktu: FCZB-00115-0005 Hmotnost: 0.05 kgDoprava a platba
Koření na čabajskou klobásu je klíčovou složkou, která definuje její typickou chuť a vůni. Toto koření pochází z Maďarska, kde má čabajská klobása bohatou tradici. Základem směsi je sladká a pálivá paprika, která dodává klobáse její charakteristickou červenou barvu a pikantnost. Směs je obohacena o kmín, který podtrhuje kořeněnou chuť, a česnek, jenž přidává intenzivní aroma a typický výraz danému výrobku. Koření je pečlivě vyvážené, aby dosáhlo správné pikantnosti, což je pro čabajskou klobásu typické. Díky kombinaci těchto surovin je kořenící směs neodmyslitelnou součástí tohoto maďarského kulinářského skvostu. Více
Popis produktu Čabajská klobása
Koření na čabajskou klobásu je klíčovou složkou, která definuje její typickou chuť a vůni. Toto koření pochází z Maďarska, kde má čabajská klobása bohatou tradici. Základem směsi je sladká a pálivá paprika, která dodává klobáse její charakteristickou červenou barvu a pikantnost. Směs je obohacena o kmín, který podtrhuje kořeněnou chuť, a česnek, jenž přidává intenzivní aroma a typický výraz danému výrobku. Koření je pečlivě vyvážené, aby dosáhlo správné pikantnosti, což je pro čabajskou klobásu typické. Díky kombinaci těchto surovin je kořenící směs neodmyslitelnou součástí tohoto maďarského kulinářského skvostu.
Doporučené dávkování Čabajská klobása
19 g na 1 kg klobásy (5 lžiček)
Trvanlivost:
18 měsíců
Skladovat v suchých a čistých prostorách při teplotě 5 - 25 °C
Složení:
koření (paprika pálivá, kmín), extrakty koření (paprika, rozmarýn, kmín, česnek, chilli), glukózový sirup, dextróza, škrob, antioxidant E 316, regulátor kyselosti E 575, látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, E 635
Alergeny:
Může obsahovat stopy alergenu lepek, vejce, arašídy, sója, mléko, celer, hořčice a SO2.
Výživové údaje / 100 g:
Energetická hodnota 1389 kJ / 332 kcal
Tuky 5,4 g
... z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
Sacharidy 75 g
... z toho cukry 24 g
Vláknina 13 g
Bílkoviny 5,6 g
Sůl 1,1 g